ז'אנר: סיפורים מצחיקים
7 תגובות
יומן חיו של תינוק פרק 2 (יום ראשון בבית)
אני בסוג של עב"מ ככל הנראה אמא זה זז!! אוי יש לי בחילה בא לי לבכות!!! "אל תבכה חמוד תכף נגיע הביתה" אמרה האישה זזאת אומרת אמא. נרדמתי כשהתעוררתי צעקתי לאמא שתשחרר אותי מהדבר הזה שקשרו אותי בו. הייתי במקום מוזר כמו בית החחולים אבל פחות לבן ויותר חמים. סביבי היו הרבה אנשים כולל אבא אבל איפה אמא?? "אבא איפה אימא?" שאלתי ואבא אמר לי "או חמודי אל תבכה! אמא כבר באה." אמא שלי באה. ואז ניגשה אלי אישה שנראתה כמו אימא אבל היה לה שיער אפור ומשקפיים וניגשו עוד אנשים ואמרו "איזה חמוד! ,איזה מותק" וכל מיני כאלה לא שהם טועים אני מסכים איתם לגמרי!. אמא הכירה לי את כולם האישה שנראתה כמוהה עםם השיער האפור זאת סבתא מה זה סבתא? שמישהו יסביר לי!!! הייתה עוד סבתא אבל לאחת קראו סבתא מיקי ולשניה קראו סבתא לילי הי גם שני סבא, סבא רון וסבא מושה. הייתה לי דודה דנה ודוד דין וגם הייתה אישה נחמדה עם תינוקת יפה התינוקת הייתה כמוני אבל היא כבר הייתה בבית שלה התינוקת לא ידעה את שמה כמוני גם אותה הביאו בעב"מ הנה.
ביליתי במקום שאמא קראה לו בית בבית היה יצור מוזר שליקק אותי וטען שהוא כלב למרות שאמא ואבא קראו לו בוב. בוב דיבר איתי והדיבור שלי לא נשמע בעינו כבכי לעומת אמא ואבא.
ביליתי במקום שאמא קראה לו בית בבית היה יצור מוזר שליקק אותי וטען שהוא כלב למרות שאמא ואבא קראו לו בוב. בוב דיבר איתי והדיבור שלי לא נשמע בעינו כבכי לעומת אמא ואבא.
רציתי להוסיף:
תגובות
תגובות
הוספת תגובה
התחבר כדי להוסיף תגובה.
סיפורים אקראיים
זר פרחים קטנטןזר פרחים קטנטן לכם מגישיםשאת ריחו העדין תחושו שניםאין צורך להשקותו הוא יציבותמיד ממש תמיד את ה..
וכשחוזרים לשם הכל עוד שם.הכל חוזר למרות שאף פעם לא באמת הלך. כל מה שקשור לשם נשאר שם. אבל גם הולך איתי ביחד כשיוצ..
Wait until the weekend comes,then we'll think again. We have enough time for our owns.Wait until the weekend comes, Saturday changes our minds, and make you smile.Don't be shy,cause you can be what yo..
כל הסיפוריםסיפורים אחרונים
חצי רגל באדמה - פרק 41 - הסוד הראשון והגדול מתגלה לקראת מסע החיפושים הראשון בסיפור !0
מחבר: Estonian
תאריך: 19.05.12
ז'אנר: סיפורי מיתולוגיה יוונית
תאריך: 19.05.12
ז'אנר: סיפורי מיתולוגיה יוונית
כל המחבריםמחברים מומלצים
תגובות אחרונות
סה"כ
סיפורים
13816
סיפורים
13816
סה"כ
מחברים
2441
מחברים
2441
משתמשים
אונליין
22
אונליין
22











.gif)




תאריך: 15.10.11
זה קורע....