בלש נושם (הצעות מוצלחות יותר יתקבלו בברכה.)

מחבר: kerenk
תאריך: 16.10.11
היה זה ערב קריר של ספטמבר ברחוב בייקר סטריט.שמעתי דפיקה בדלת ואז היא נכנסה שפתייה רעדו מפחד והיא נראתה מפוחדת מאוד ישר ידעתי שהיא לא באה למשרדי סתם היא באה לבקש ממני לחקור משהו. לא הססתי ושאלתי מה מבוקשה. האישה בקשה ממני לחקור את מות אביה, היא ספרה שהדבר היחיד שהיא יודעת שזהו רצח. בקשתי מהגברת לספר מהו שמה מאיפה היא ומידע על אביה ועל עצמה האישה החלה בסיפורה.
“שמי פרנסיס מיקלורד נולדתי בלונדון אני גרה ברחוב מייפל 85 עם אחותי. שם גר אבי עד למותו, אבי הוא שוכר אוניות וספינות. לפי מה שאני יודעת אין לו אויבים. זה כל מה שבכוחותי לספר לך" אמרה וקמה אך לפני שפתחה את הדלת עצרתי אותה ושאלתי אם יש מישהו שהכיר את אביה ויוכל לספר לי עליו עוד?. "כן יש אחד זהו חברו הטוב של אבי רוג'ר טימבן.” אמרה, נתנה לי דף עם כתובת ביתו ויצאה באליגנטיות. לאחר שהיא יצאה מיהרתי לרחוב אוקספורד 66 זו היא הכתובת שהיא נתנה לי שם אמור לגור אדון טימבן.אדון טימבן נראה כבן אדם עשיר, שמנמן ומשופם לפי שיחתי איתו הבנתי שזהו בן אדם נחמד ולא כמו כל העשרים בלונדון הוא לא העמיד פנים אלא התנהג אליי כמו כל בן אדם רגיל. אדון טימבן סיפר על אדון מיקלורד הרבה יותר מן העלמה מיקלורד. כשנכנסתי, הצגתי את עצמי בפניו וספרתי למה באתי האדון שמח לספר לי הכל על חברו המת. " ג'רולד מיקלורד היה חברי הטוב מאז ילדות ביחד הקמנו את החברה 'מיקלורד וטימבן' כמעט אף פעם לא היו לנו ריבים בנוגע לעסק. אישתו מתה לפניי שנתיים בתאונת הרכבת הקטוסטרופית שקרתה בליורפול" אמר. מה שאדון טימבן לא ידע זה שגם אצלי מתה אישתי במקרה הזה.




רציתי להוסיף:
מסכן...
שתף את הסיפור: Bookmark and Share
אהבת את הסיפור? לחץ על הלייק!
תגובות
הוספת תגובה
התחבר כדי להוסיף תגובה.
סיפורים אקראיים

זה היה מקרה שלו,ואני סיפרתי אותו,לא התכוונתי שמישהי תיראה,רק כמה ילדות,שלא מכירות אותו,אבל אחת ראתה,ילדה שאותו ..
רומן אהבה2 מחבר: בקי | תאריך: 16.06.11 | ז'אנר: סיפורים בהמשכים
רותי הלכה לכיוון האוטובוס שיסיע אותה לתל אביב לבית החולים "איכילוב" שם מאושפז אביה (מקווה שאתה מרגיש טוב אבא'לה..
Alien0 מחבר: אנאבל שקיירוב | תאריך: 18.05.12 | ז'אנר: סיפורים באנגלית
It was a verey cute alien that was calld Mikai'it told me all about the future.and it told me that i must to go becouse of the meteor.But i dont listen to her-i dont Believe in what it say.But i was s..
 
כל המחבריםמחברים מומלצים
בקי 1633 סיפורים
Estonian 1372 סיפורים
אנג'ל 277 סיפורים
yarden10 265 סיפורים
סיפורונת 241 סיפורים
הדר 239 סיפורים
kerenk 233 סיפורים
jessica800 227 סיפורים
יהלה 200 סיפורים
נועה וקנין 184 סיפורים
אלישבעי 177 סיפורים
אלה ~♪ 147 סיפורים
Meowamina 140 סיפורים
סיסי 128 סיפורים
נופר מעין 127 סיפורים
אנאבל שקיירוב 124 סיפורים
אנגלית
סה"כ
סיפורים
13900
סה"כ
מחברים
2457
משתמשים
אונליין
29