התחלה חדשה

מחבר: הדר
תאריך: 04.05.11
נכנסתי דרך דלתות בית הספר,מפוחדת ונרגשת.אומנם זה היה הבצפר השישי שאליו הועברתי אבל כל פעם מחדש התרגשתי לקראת התחלה חדשה בבצפר חדש.
סקרתי בעיני הירוקות את המסדרון הומה התלמידים.בעזרתם של כמה מהם הצלחתי להגיע לכיתה ולהתיישב במקום המושלם:ליד הקיר,שורה שלישית,צד ימין,קרוב ללוח כדי שאוכל להקשיב היטב לנאומי המורים אךצגם רחוק מסמיק כדי שאוכל לפטפט בלי שאף אחד ישים לב.כמובן שהמקום היווה תצפית מעולה על מה שמתרחש בכיתה.
לא היה לי מה לעשות,הרי הייתי תלמידה חדשה בשנה השניה בחטיבה התחתונה וכמובן שכולם כבר הכירו את כולם וכמובן שהיו כבר חבורות קטנות למינהן שעליהם היו ממונים הקבוצות הגדולות:המכורים לספורט,הפרחות שחושבות שהן מלכות העולם,אלה שמארגנות כל אירוע בכיתה וכ׳ו.באמת שלא ידעתי מה אני אעשה בזמן הפנוי שנותר לי עד לתחילת הצלצול אז שקעתי במחשבות על מה שקרה לי אתמול.
זה היה בצהריים,יצאתי לטייל בפארק הקרוב לביתי החדש,מחפשת מקומות מסתור טובים מאמי הנודניקית.סקרתי את הפארק הקטן כשלפתע נער בגילי נתקע בי.שנינו נפלנו על הדשא כשהוא עם פניי אליי ואני משותקת מרוב הלם.אני נערה קטנה ודיי שברירית אז לא הייתי מוכנה לכזאת נפילה,במיוחד בסקירה הראשונית שלי.
למזלי,הנער שנפל עליי היה פשוט...איך אני אגדיר את זה?חלומי,מטריף,מהמם,חמוד ביותר,חתיך אלוהי,מה לא?עד שיצאתי מההלם לקחתי לי רגע לבחון אותו.היה לו שער חום כהה,כמעט שחור אסל על הגבול,עיניים חומות בהירות בצבע דבש,אף חמוד שנראה כאילו אלוהים עיצב אותו במיוחד בשבילו ושפתיים שהחביאו מאחוריהן חיוך שהיה ממיס כל אחת.
בזמן שבחנתי אותו שמתי לב שגם הוא מסתכל עליי באותה צורה.אותו מבט בוחן שסורק בצורה עדינה את הבנאדם שמולך.הסמקתי מהמחשבה שהוא בוחן אותי בדיוק כמו שאני בחנתי אותו.חשבתי לעצמי שהוא בוודאי חושב שהוא חסר מזל לחלוטין שנפל על ילדה כמוני.הרי אני רגילה לחלוטין,חסרת אופי וצבע,שלא נדבר על ייחודיות.אני בת 14,שער חום דק,עיניים ירוקות משולבות עם טיפטיפה צהבהב וחיוך נחמד.יש יותר נורמלי מזה??
לפתע קרה דבר מדהים,ממש נס!קצה אחת של שפתו האדמדמה עלתה טיפה למעלה ויצרה חצי חיוך שובב שגרם ללבי לדפוק כמו משוגע ולשכוח מי אני,מה אני,איפה אני ובאיזה פלנטה אני חיה.שניה,אני בכלל חיה??
הנער קם ממני בצורה עדינה,נזהר שלא לפגוע בי.הוא קם על רגמו החזקות וגופו התנשא מעליי והטיל צל שהסתיר את השמש היוקדת.החצי חיוך המדהים ההוא עוד נשאר על פניו והוא שלח את ידו הגדולה כדי לעזור לי לקום.אני הייתי עדיין מרוכזת בנס שעלה על פניו ולא הבנתי מה הוא רוצה ממני,פשוט הסתכלתי על ידו כמו מטומטמת גמורה.יופי.מעולה.
״את צריכה לקחת אותה.״נעימה מיוחדת שנשמעה יותר טוב מהמנגינה הכי ימה בעולם יצאה מפיו המתוק.המשכתי להסתכל עליה,צועקת על מוחי לשלוח פקודה ליד שלי שתיקח את ידו.במקום לעשות את זה חלפה במוחי מחשבה נעימה:בטח היד שלו נעימה וחמימה.
בדרך פלא כזאת או אחרת ידי קמה לחיים ותפסה את ידו.מסתבר שצדקתי.באמת הייתה לו יד נעימה.
כשניגנתי את הלבלובים שדבקו בי לא שמתי לב שחצי חיוכו הפך לחיוך מלא.אותה מנגינה מיוחדת שוב יצאה מפיו וגרמה ללבי לדפוק כמו משוגע עד שחשבתי שכולם יכולים לשמוע אותו.הוא אמר:״אני סם.מצטער שנתקלתי בך,זה לא היה בכוונה.״
כמובן שלא עלה בדעתי להגיד לו את שמי,אלא פשוט המשכתי להסתכל עליו,לא מסוגלת להניע אפילו שריר אחד בגופי.
״איך קוראים לך?״שאל והכניס את ידיו לכיסיו.
״א...איימי.״גמגמתי.
״איימי.שם יפה.״השם שלי מעולם לא נשמע כל כך....טוב.
״כן.״
לפתע אחד הבנים ששיחק איתם קרא לו וסם אמר בחיוך:״טוב,אני צריך ללכת.מצטער שנפלתי עלייך,איימי.״הנה!זה שוב קרה!השם שלי נשמע כמו הדבר הכי יפה שאי פעם היה!איך הוא עושה את זה??אני אישית שונאת את השם שלי,פשוט מתעבת.
וככה נגמר המפגש.סם הלך לשחק עם חברים שלו ואני הלכתי הביתה המומה כשהלב שלי פועם בחזקה.מאז חשבתי על זה לפחות 126 פעמים,חוזרת ומשחזרת את המפגש.כמה רציתי לפגוש אותו שוב...רק לראות את חיוכו שוב...לשמוע את קולו פעם אחת נוספת...
לפתע משאלתי התגשמה.אותו קול נעים שחיוך מהמם התווסף לו אמר לי:״אפשר לשבת פה,איימי?״




שתף את הסיפור: Bookmark and Share
אהבת את הסיפור? לחץ על הלייק!
תגובות
מחבר: קלואי
תאריך: 05.05.11

סיפור יפה :)
אהבתי.
מחכה להמשך...
מחבר: קלייר
תאריך: 05.05.11

אהבתי, תמשיכי :)
מחבר: יובלי 3>
תאריך: 06.05.11

ליייק ;]
תתשיכיי מעניין לדעת מה יקרה
מחבר: Michal
תאריך: 06.05.11

סיפור יפהה מאוד (;
תמשיכי אני כבר סקרנית...
מחבר: הדר
תאריך: 06.05.11

כבר כתבתי את הפרק השלישי והשני אבל עדיין לא אישרו אותם אז תצטרכו לחכות...
מחבר: קלואי
תאריך: 07.05.11

את כותבת יפה :)
אשמח אם תגיבי גם לי על הסיפור :)
מחבר: lilach
תאריך: 25.05.11

סיפור מהממם .. וואי איזה מתח אני לחוצה כבר להמשך !!
הוספת תגובה
התחבר כדי להוסיף תגובה.
סיפורים אקראיים

הטוב שברע \ the gain of evil14 מחבר: מאיווש 2772 | תאריך: 07.05.12 | ז'אנר: שירים
its not fanto see just the lighti want just onetrue black nightits a painto see everything whiteyou pray for one rainwhen anything is all rightwhen all around you is goodits boringwhen you dont have s..
סוד אהבתנו - פרק 223 מחבר: מרים=) | תאריך: 16.04.12 | ז'אנר: סיפורים בהמשכים
התחלתי לצעוד אל עבר הכיתה והוא צעד לידי ואז שאל, "איך קוראים לך?".נעצרתי לרגע לעכל את השאלה המגוחכת ששאל אותי. לא..
צוות לא מושלם פרק 311 מחבר: shira8 | תאריך: 17.10.11 | ז'אנר: סיפורים בהמשכים
דבר ראשון, החבורה שלך מציקה לי מאז... אני לא יודעת. אבל המון זמן. אתה בתור מלך החבורה לא עושה כלום, יושב ונותן להם ..
 
כל הסיפוריםסיפורים אחרונים
Suicide1 מחבר: נופר מעין
תאריך: 24.05.12
ז'אנר: סיפורים באנגלית
ג'ן ילדת זאב פרק 12 מחבר: Raven
תאריך: 24.05.12
ז'אנר: מדע בדיוני
ג'ן ילדת זאב הקדמה1 מחבר: Raven
תאריך: 24.05.12
ז'אנר: מדע בדיוני
כל המחבריםמחברים מומלצים
בקי 1640 סיפורים
Estonian 1375 סיפורים
אנג'ל 277 סיפורים
yarden10 265 סיפורים
סיפורונת 244 סיפורים
הדר 239 סיפורים
kerenk 233 סיפורים
jessica800 229 סיפורים
יהלה 200 סיפורים
נועה וקנין 184 סיפורים
אלישבעי 177 סיפורים
אלה ~♪ 150 סיפורים
Meowamina 138 סיפורים
נופר מעין 129 סיפורים
סיסי 128 סיפורים
אנאבל שקיירוב 124 סיפורים
אנגלית
סה"כ
סיפורים
13914
סה"כ
מחברים
2463
משתמשים
אונליין
6