Estonian
1) השיר ייכנס לאחד הפרקים של הפנימייה (ככל הנראה לפרק 46. יש לי כבר תכנון עד לפרק הסיום הסופי - פרק 100).
2) המוזיקה היא השיר מהרקולס מאפס לגיבור.
3) אנשים. זוהי ההוכחה מדוע אסור לתת לי להתחרפן ככה בצורת דף ועט והמון זמן שבו אני גם ככה לא עושה כלום.
ומה זה לעזאזל טרגון?! (אני יודע שעמנואל במאסטר שף הכין סלט טרגון וענבים או משהו כזה).

מתמים לאלים (השיר על ביגפוט)

Estonian 23/09/2011 774 צפיות 3 תגובות
1) השיר ייכנס לאחד הפרקים של הפנימייה (ככל הנראה לפרק 46. יש לי כבר תכנון עד לפרק הסיום הסופי - פרק 100).
2) המוזיקה היא השיר מהרקולס מאפס לגיבור.
3) אנשים. זוהי ההוכחה מדוע אסור לתת לי להתחרפן ככה בצורת דף ועט והמון זמן שבו אני גם ככה לא עושה כלום.
ומה זה לעזאזל טרגון?! (אני יודע שעמנואל במאסטר שף הכין סלט טרגון וענבים או משהו כזה).

אוי הלב
ביגפוט מתקרב
כל האנשים בורחים אין זמן להתעכב
הוא יכול
את מוחך לקטול
אלא אם כן תתנהג כמו חזיר גדול

השגתי אשרה כבר
לברוח מכאן
להישאר לידו זה פשוט מסוכן
בכל הגעה הוא קוטל מאות
מתמים לאלים הוא השתנה
כנראה שזו לא בעייה

נפנוף קטן
והבנות כולן
מתות
"ביגפוט"
ויש לו חרבות
שבקלות הן חותכות
טוב, תפסיקי לבכות!
הורג בכל מחיר
רוצח שכיר
ולא דופק חשבון
רוצח מחונן
כה מסוכן
הוא מסוכן יותר מטרגון

אנשים,
למה אתם ישנים
אתם לא רואים שאתם בסכנת חיים
מה נהיה?
ביגפוט ילד רע!
וכרגע כולנו עמוק בתוך צרה
יותר מסוכן מג'סטין ביבר
כשהוא מגיע צריך להיזהר
יותר מסוכן מנחש ענק
יותר מסוכן מהונאות בבנק
כמה מפחיד לי
"אותי הוא חנק".

את מי אנחנו רוצים לרצוח
ביגפוטי!
מי משאיר אותנו ללא מוח
ביגפוטי
הוא ישיר לי
"הו בייבי, ביי-ביי"
אני נרצחתי כבר במאי
ביגפוטי
ביגפוטי
ביגפוטי
ביגפוטי
ביגפוטי
ביגפוט
על כסף קל
זהו ביגפוט
לא חבל
אותי הוא קטל
זהו ביגפוט
קיבל מאה בקטל
זהו ביגפוט
שותה מיץ פטל
הוא יכול להרוג אותי
מתמים לאלים
חמים ונעים
וכולנו משתגעים
ימשיך הוא לרצוח, לשבור את המוח, להשמיד את הכח עד שהשפעת הסטרואידים שלו. תיעלם. ;).


תגובות (3)

למה עשית את זה ?! למה ?!?!
רק אל תפרסם את הפרק הבא, עם אתה יודע מה …
ביגפוט הוא טוב בכל מצב, תזכור את זה !

25/09/2011 13:23

שם בלועזית: Tarragon
שם נוסף: לענה דרקונית
היוונים העניקו לטרגון את שמו הפיוטי בגלל הדמיון של שורשיו לדרקון המיתולוגי – אותו נחש מרובה ראשים ויורק אש. אך מעבר לשמו לא נמצאו סימוכין רבים המצביעים על שימוש בצמח כעשב תיבול ביוון העתיקה.
במטבח
קיימים שני סוגי טרגון – צרפתי ורוסי. לצרפתי עלים צרים ומבריקים וטעמו מעודן ומתקתק יותר. הטרגון הרוסי דומה מאוד אך העלים שלו קוצניים יותר וגם הטעם מריר במקצת.

לטרגון טעם אניס מודגש וארומה דומיננטית. אם אתם לא נמנים עם אוהבי הערק, זרעי שומר או סוכריות ליקריץ סביר להניח שגם הטרגון לא יהיה מנת חלקכם במטבח. אבל מי שאוהב את הטעם יודע להעריך את הטרגון טרי ורענן או מבושל. הטרגון נהדר כתוספת עוקצנית לסלט ומפיח חיים ברטבי מיונז ואיולי. הצרפתים הקדישו לטרגון את רוטב הברנייז, אחיו הפיקנטי של רוטב ההולנדייז המעודן. בנוסף לרוטב הקלאסי משמש הטרגון גם לתיבול עוף, ביצים ועגבניות ואף מכינים ממנו חומץ ארומטי.

25/09/2011 13:50

טליה? את ויקיפדיה ולא ידענו מזה?. תודה רבה על המידע.

28/09/2011 08:34
2 דקות
סיפורים נוספים שיעניינו אותך