\'יש מישהי אחרת שמחכה לך\' – פרק 1
המשכתי את הסיפור רק בגלל שראיתי שיש 130 צפיות ויותר בהקדמה..
אבל בבקשה תכתבו לי תגובות , לא הייתי רוצה לכתוב סיפור בלי שאף אחד לא יכתוב לי אם להמשיך או לא…….. לפחות דעה או סתם חוות דעת.
____________
אז … כמו שאמרתי, הכול התחיל בחטיבה , בסוף כיתה ז', הגעתי מרוסיה, ואחרי שנרשמתי לחטיבה, יצא ככה שהלכתי לבית ספר רק שבועיים לפני סוף השנה.
נקודת המבט של בתאל:
המורה כבר התחננה לשקט ואמרה : "די כבר!! אני רוצה להכיר לכם את התלמידה החדשה שלנו, שאומנם הגיעה בסוף שנה, אבל אני בטוחה שתשלבו אותה יפה, היא הגיעה מרוסיה, אז היא לא ממש מבינה מה אתם אומרים, בואי תיכנסי אלינה…"
נכנסה ילדה בלונדינית עיניים כחולות או ירוקות, לא ממש הצלחתי להבין, והמורה חיבקה אותה בחיוך תוך כדי שהילדה מסמיקה,
"מי מדבר פה רוסית טוב… המ…." מלמלה המורה "בתאל!"
וסימנה לילדה לשבת לידי.
סוף סוף יהיה לי מישהו לדבר איתו! או יותר נכון מישהי!
מהר פיניתי את הדברים מהכיסא שלידי, והנחתי אותם על הרצפה, אלינה התיישבה לידי , ואמרתי לה שלום ברוסית.
—————————————-
חזרה לנקודת המבט של אלינה:
אחרי שהתיישבתי, הילדה שאני יושבת לידה שכנראה קוראים לה בתאל, אמרה לי שלום ברוסית, חייכתי אליה מנחמדות, וניסיתי להבין את המילים שהמורה אמרה ממה שלפחות *ניסיתי* ללמוד בבית ברוסיה.
___________________________
2 תגובות או 3 ואני ממשיכה, ובבקשה תזכרו את מה שכתבתי למעלה על התגובות ….:/
תגובות (1)
תמשיכי