fearless13
מי שלא הבין את הקטע של דנה במשטרה מוזמן לקרוא את פרק 4

רומנטיקה באויר פרק 6

fearless13 14/10/2011 729 צפיות 2 תגובות
מי שלא הבין את הקטע של דנה במשטרה מוזמן לקרוא את פרק 4

התנשקנו ואז הוא אמר "הדס, אני צריך לספר לך סוד." אוי סוד!, טוב אני אצטרך לשמור עליו אני מקווה שזה לא סוד שנגיד יש לו עוד אישיות. "כן ספר." אמרתי "אני בוטח בך והסוד שלי חשוב בשבילי מאוד, אני חולה סרטן, ומנסים לרפא אותי." הוא אמר "אל תדאג נעבור את זה יחד!" אמרתי. כשחזרתי הביתה ריחמתי עליו נורא הוא האדם המושלם חולה במחלה נוראית. מה עם הוא ימות??? אני אבכה מאוד בכי מר.
"הדס, את יכולה לעזור לי?" שאלה אותי אחותי הקטנה (היא בת 9) "כן מה הבעיה?" שאלתי "אני מחבבת את עומר מהכיתה שלי והוא הציע לי חברות והסכמתי איך סיפרת לאמא על גל?" שאלה איך היא גדלה כ"כ מהר "טוב אולי אני אומר לה?? והיא תואמר לאבא והם יזמינו אותו הביתה מה דעתך?" שאלתי והיא חיבקה אותי "כן, כן תודה!!."
"אמא, ידעת שלאורי יש חבר?" שאלתי "מה באמת?" הופתעה אמי "והיא רוצה להזמין אותו הביתה!"אמרתי "בסדר שתתקשר אליו ואני אכין ארוחה נחמדה."

"אורי את ישנה?" שאלתי את אחותי. "לא, נו סיפרת?" שאלה "כן תתקשרי אליו ומחר יהיה לכם דייט בבית קפה של משפחתינו.".

נשמע צלצול:
שיר "הלו מה קורה?"
אני: "הכל בסדר לאורי יש חבר!!! והוא בא מחר."
שיר: "אולי דנה תלך שוב למשטרה ואת תרוצי לשחרר אותה בזמן שאני אבשל?"*
אני: "בלי משטרה והכל יהיה מושלם!!!" אמרתי וצחקנו.
שיר "לילה טוב."


תגובות (2)

תמשיכיי\

14/10/2011 09:24

בסדר כבר נתתי אותו לאישור תקראי את הקודמים!

14/10/2011 09:37
2 דקות
סיפורים נוספים שיעניינו אותך