ערפל לבן וערפל שחור-חדש-הקדמה ו…הרשמה!

Aaliyot9 11/07/2014 718 צפיות 19 תגובות

סנדרה היא נערה בת חמש-עשרה שחיה את החיים הטובים. יש לה את כל מה שהיא רוצה.
עד ליום שבו היא עוברת לגור בכפר עם דודתה והכל משתנה.
היא מגלה שהיא מכשפה והכוחות המדהימים שלה כרוכים גם באחריות רבה. יצורים איומים מנסים להרוג אותה והיא חייבת להתמודד.

דמות:
שם:
גיל (עדיף מ17-14):
כוחות (עד שלושה כוחות עיקריים):
רקע:
מראה:
עבר:
פחד:
אופי:

אני אקח כל דמות, בסוף אחליט מי יתקבל. כנראה יהיו רק ארבע או שמונה למרבה המזל שיתקבלו.
תמהרו!


תגובות (19)

זה נשמע ממש מגניב.
אבל רגע- זה אומר שאת לא ממשיכה את לעמוד למול הגורל?! :(
אבל אני עדיין אתן לך דמות.
שם: יוגי
גיל: 17
מראה: שיער בלונדיני, קצת מתולתל, עיניים ירוקות, כתם לידה על הלחי. גבוה, חיוך מטופש רוב הזמן, כובע צמר.
אופי: במבט ראשון, אפשר להגיד שאין לו שום בעיות בחיים, ושהדברים היחידים שהוא עושה זה לחייך ולהתנהג כמו אידיוט. אבל יש רגעים שהוא שוקע בעצבות בגלל העבר שלו. אוהב לעזור לאחרים, מנסה להתיידד עם כולם, נפגע בקלות, לא יעזוב חבר כשהוא בצרה.
כוחות: שליטה בחושים של אנשים אחרים (לגרום להם לשמוע/לראות/וואטאבר מה שהוא רוצה), היעלמות. יכול גם לגרום לדברים לרחף (?).
רקע (גם עבר, אני מניחה…): הוא גדל בכפר נידח, עם ההורים שלו, ואחיו התאום. יום אחד, בגיל 12, הוא מצא את גופותיהם של הוריו בסלון, ואחיו עומד מעליהם עם סכין מטבח, ומחייך. הוא ניסה לברוח, אבל אחיו עקף אותו. ברגע שיוגי חשב שהוא עומד למות, אחיו הושיט לו את ידו וביקש ששניהם יברחו ביחד לאנשהו. לא הייתה לו ברירה, והוא הסכים.
מאז, אחיו כול הזמן עוסק בדברים לא חוקיים (גניבה, רצח) בשביל להשיג כסף לשניהם, וגם לפעמים גורר את יוגי לתוך זה.
פחד: להתפס, לאבד את אחיו.

בבקשה תתחילי את זה, ותמשיכי את הסיפור הקודם ^^

11/07/2014 14:19

    ~צרחה~

    11/07/2014 15:09

    למה…?

    11/07/2014 15:24

    אני תאומה, ובשבילי זה מחריד שאח (ובמיוחד תאום) רוצח את ההורים שלו. זה שאחיו עכשיו בורח איתו זה בכלל….
    לא יודעת, זה מחריד בשבילי לדמיין סיטואציה כזאת.

    11/07/2014 15:36

אני ממש ממש אוהבת את הכתיבה שלך וגם את לא תקחי את הדמות שאני אכתוס אני אקרא את הסיפור כי הוא נשמע ממש יפה!
שם: אסיה
גיל: 16
מראה: שיער שחור גלי וארוך מאוד מאוד חח, עיניים אלכסוניות אפורות, עור יחסית בהיר. ממוצעת בגןבה ובמשקל. הסגנון לבוש שלה זה בדרך כלל חצאיות קצרות, גופיות צמודות וכפגפים. שתי גומות עמוקות.
אופי: חכמה, מאוד. יודעת לישמור על איפוק כשמעצבנים אותה אבל ברגע שזה ממשיך היא פשןט מתפרצת ומתחילה לכעוס ולצעוק. היא אמיצה, סקרנית ואוהבת להשתולל עם הכוחות שלה. היא די ילדותית אבל יש בה קסם מתוק כזה. היא לוקחת הכל בקלות וכשהיא מסתבכת היא תמיד תצחק על זה. היא חוצפנית מאוד ולא ממש אוהבת שאומרים לה מה לעשות.
כוחות: היא יכולה לדעת מה אנשים חושבים ולתקשר איתם ולגרום להם לעשות דברים בטלתפיה -איך שלא כותבים תחרא הזה- קיצר היא יכולה לקרוא מחשבות כזה.
רקע: החיים שלה היו כמו חיים של כל נערה תיפוסית. היא גדלה בבית עם שני הוריה המבוגרים. היא גרה מאז ומתמיד בכפר הזה לאיפה שסנדרה עברה. ומאז שהיא הייתה בת 13 היא מודעת לכוחות שלה. היא גילתה את זה כשהיא הייתה צריכה לעזור לאמא שלה למכור משהו -אמא שלה עובדת במכירות שלא כל כך מצליחות. עסק עצמי.- אמא שלה ניסתה לשכנע את העשיר לקנות מראה ישנה וכשהיא אמרה בראשה -תקנה- האיש פשוט הסכים לקנות את זה.
פחד: היא מפחדת ממקומות סגורים, קלסטרופוביה או איך שלא כותבים.
אמ זהו… אני אקרא את זה שוב ואתן אם יש לי כרן טעויות פשוט לא קראתי את זה(:

11/07/2014 14:41

אני ממשיכה את לעמוד למול הגורל, זו רק הפסקה קצרה

11/07/2014 14:45

שמרי לי, יקח לי קצת זמן לכתוב.

11/07/2014 15:08

    אפשר גם בנים, נכון?

    11/07/2014 15:14

שם: אנדי קיפר.
גיל: 17.
רקע: נולד בכפר למשפחה ממוצעת, יש לו קשר מיוחד עם סבא שלו שגר במרחק כמה בתים ממנו והוא מבלה איתו את רוב זמנו, אנדי הוא נער חברותי וחיובי ולכן נוטה להתחבר כמעט עם כולם.
מראה: יער שחור טיפה ערוך וחלק שנופל על עיניו, עיניים כחולות כמו קרח, די שרירי ודי גבוה.
עבר: רקע ועבר זה לא אותו דבר?
פחד: להיות לבד לגמרי.
אופי: בנאדם חיובי ואופטימי, משתדל להשרות על הסובבים אותו אווירה שלווה וחיובית, כיף להיות בחברתו, רגוע בדרך כלל, הוא מאוד תלוי באנשים כלומר כשהוא עם אנשים אז טוב לו וכיף לא אבל כשהוא לבד הוא מתחיל לאבד את זה, הוא מתחיל להיות מיואש ומדוכא ולכן הוא מפחד להיות לבד. לפעמים יש לו התקפי דיכאון או התקפיי חרדה אבל זה קורה לעיתים נדירות מאוד.

יש כמה דברים שלא הבנתי בקשר לכוחות ובקשר לעבר, תסבירי לי אותם ואני יכתוב ואולי אני גם אתן רקע חדש:)

11/07/2014 15:10

    אוקיי אז הוא יכול ל… תקשר עם חיות בטלפתיה וגם לתקשר עם אנשים שמתו ולעוף … כן זה הזוי רצח אבל אמרת כל דבר אז…

    11/07/2014 15:16

כוח יכול להיות כל דבר, ריחוף לעצור את הזמן כאלו….

11/07/2014 15:13

אפשר בנים.

11/07/2014 15:19

שם: לי
גיל: 17
כוחות: לשלוט בארבעת היסודות (מים, אדמה, אש אוויר), טלפתיה, ליצור אשליות במוחן של אנשים (שיחשבו שקרה משהו שונה ממה שקרה, שיראו דברים אחרים, שיהזו, שיכאב להם, שהם יהיו שמחים וכו' – לשלוט בתודעה של אנשים או חיות).
מראה: שיער חום שמזדקר לכל עבר, עיניים חומות (או כחולות). גבוה. אוהב ללבוש טי-שירטים ומעל זה חולצות מכופתרות פתוחות, וג'ינסים.
אופי: קצת ביישן, אמיץ. נלחם למען החברים שלו ויעשה למענם הכל. די רגוע רוב הזמן. לא אדיש. חכם. חבר טוב לעת צרה, ויתן לאחרים כתף כשיצטרכו.
רקע (שזה גם עבר): איבד את כל המשפחה שלו בשריפה (אני מודעת לזה שחלק מהכוחות שלו זה אש). מאז שוטט כל הזמן וחי ברחוב. לאחר זמן מה, אישה חשוכת ילדים מצאה אותו ולקחה אותו אליה, שם חי שנתיים. האישה גידלה את לי כאילו היה הבן שלה, אך היא מתה מסרטן. היא הורישה אליו את הכל, אך העורך דין שלה לקח הכל לעצמו.
פחד: שיאלצו אותו לבחור בחירה שכל תוצאה אפשרית שלה הרסנית. עכבישים.

11/07/2014 15:23

    בעצם בא לי שהוא יהיה אצל האישה הזאת (שאקרא לה מדלן) שש שנים.
    שכחתי להגיד שלפני שהמשפחה שלו מתה, הוא גר איתם בעיר. לי היה בן עשר כשהם נפטרו. להורים שלו היה בית קטן בכפר, אבל לא היה לו איך להגיע לשם אחרי שהם נפטרו, ולכן הוא חי ברחוב. מדלן גרה גם היא בעיר. אחרי שמדלן נפטרה הוא כבר היה בעל רשיון נהיגה, והוא נסע לשם וחי שם לבד.

    11/07/2014 15:34

    אה, וחשוב לי לציין בנודע לכוח השלישי שלו: שברגע שהוא מאבד ריכוז, מתרחק יותר מדי מהאדם או פשוט מפסיק לשלוט בתודעה שלו, כל דבר שאותו יצור חש כתוצאה מהכוח הזה ייעלם מיד. כמו כן, הוא יכול להשפיע רק על יצור אחד בו זמנית, וכמובן שכל הדברים שהוא עושה להם לא אמיתיים.

    11/07/2014 15:40

    לי גילה את הכוחות שלו רק אחרי שעבר לכפר ופגש את סבתא של סנדרה.
    או שהוא גילה אותם ביום שהוריו מתו.
    אחד משניהם.

    11/07/2014 15:42

אם את צריכה עוד דמות, אני יכולה להביא לך את הדמות שננתי לך בהרשמה הקודמת (של לעמוד למול הגורל). את לא הכנסת אותה פעם קודמת (הסיפור שלך עדיין אדיר) אז את יכולה להכניס אותה עכשיו (אני מדברת על מיקוטו).

11/07/2014 15:34

שם: פייפר האליוול
גיל:16.5
כוחות: לעצור את הזמן לפוצץ דברים מרחוק ולרפא פצעים.
רקע: היא האחות האמצעית בבית מלא כוחות, למרות שהיא אוהבת את המשפחה שלה היא מעדיפה להיות עם חבריה. סבתה ואימה הן מכשפות חזקות מאד, הן לימדו את פייפר כל מה שהיא יודעת.
מראה: גובה ממוצע עיניים חומות בהירות ושיער חום כהב כמעט שחור חלק וארוך, פה קטן ואדום ושיניים לבנות ומושלמות, היא בהירת עור אבל לא לבנה, היא יחסית רזה אבל בעלת קימורים.
אופי: היא תמיד רוצה לעזור ומנסה לא להיכנס לקונפליקטים, מאד חברותית אבל יש לה רגעי עצב ודיכאון, תמיד תנסה לעודד את מי שלא במצב רוח טוב, מצחיקה וצינית במידה טובה ומאד רומנטית.
פחד: עכבישים ומהרעם.
מקווה שהדמות בסדר ושהיא תיכנס :)

11/07/2014 15:34

פייפר אחלה

11/07/2014 17:36
1 דקות
סיפורים נוספים שיעניינו אותך