שאלפקה זה מהמם

אלפקות שחורות

04/04/2014 634 צפיות 2 תגובות
שאלפקה זה מהמם

אז רציתי לספר לכן כמה אני אוהבת אלפקות שחורות.
הם ממש חמודות והם גבוהות ויפות!! הם החיה המועדפת עליי
הם גם מפליצות פונים!! ואם אוכלים אותם הם הולכות טוב עם מלפפון ! שווה לנסות!

אז אלפקות שחורות זה הכי שווה ורכבתי על אחת כזו וזה היה מהנה!!

אז הנה המתכון לאלפקה מטוגנת:
דרוש:
אלפקה שחורה
שמן זית ענקי
דלי ענקי
500 מלפפונים
בקבוק קטן של שמן זית
המון מלח
מחבת ענקית
500בצלים
600 עגבניות
100פילפלים
מחבת קטנה
אופן ההכנה:
1. לוקחים את האלפקה שמים אותה בדלי הענק.
2. שופכים לדלי את השמן זית הענקי ומשאירים שם את האלפקה במשך 30 דקות
3.בנתיים שהאלפקה בשמן זית מכינים את הרוטב לוקחים את כל המלפפונים וחותכים אותם לפרוסות קטנטנות
4. מניחים את המלפפונים בצד ולוקחים את כל העגבניות וחותכים לפרוסות גדולות
5. לוקחים את הבצלים וחותכים אותם לפרוסות קטנטנות
6. לוקחים את המחבת הקטנה ושמים שמן זית
7. שמים במחבת את כל הירקות ומתבלים במלח פלפל ועוד מה שאתם רוצים
8. שהרוטב מוכן אפשר להוציא אותו
9. שמים את הרוטב בצד ומוציאים את האלפקה
10. מחממים את האלפקה בתנור במשך חצי שעה
11. בנתיים אפשר להתפנות ולהקשיב לצלילי הופ ילדות ישראלית
12. אחרי החצי שעה מוציאים את האלפקה ומטגנים אותה
13. שמסיימים , שמים את האלפקה בצלחת ושמים עליה את הרוטב
14. ויש לכם אלפקה מטוגנת!


תגובות (2)

זה םשוט חולני

04/04/2014 09:39

קריפי. מקסים.

04/04/2014 09:44
2 דקות
תגיות:
סיפורים נוספים שיעניינו אותך