ayala422
חג אוים שמח וטעים

לביבה

ayala422 06/12/2015 788 צפיות 6 תגובות
חג אוים שמח וטעים

שיר הלל ללביבה
מתלבבת הלביבה ,
מטוגנת היא ונאכלת כשהיא חמה,
ממה היא עשויה המתוקה?
זה ברור, מתפוחי אדמה.
אפשר בתוספת גזר שמגורר במגרדת דקה, או בטטה כתומה
וזה לא רק ליופי ולחן אלה גם טעם חדש מתקבל להנאה,
והביצה, כמובן לא נעדר מקומה ,היא נטרפת ומוספת לקערה,
כי אחרת איך יתאחדו כולם תחת השם לביבה?
ואז הבצל במגרדת מתגרד ,פה העיניים דומעות ואומרות:
די, אני עייפה טגני אותה במהרה מחכה כבר להיאכל בארוחה.
לטעם מוסיפים כמובן, פלפל ומלח כי בלי זה לא טעימה הלביבה.
לעידון ולאוורור כף קמח תפוחי אדמה.
ועכשיו רבותי למחבת ,לשמן שרתח,
אחרי דקות מספר , שחומה כבר הגברת, כמו עברה שיזוף וטעם לה נהדר.
על מפית לבנה היא מונחת וכבר מוגשת על צלחת.
אה, היא נהדרת ממש טעימה ומעודנת.
אבל נשאר נושא אחד לא פטור-מדוע שמה לביבה ולא צורת לב לה?
והתשובה שלי היא-
אולי כי היא נעימה, טעימה ולבבית.
ואולי, כי נעשית היא מכל הלב למי שאוהבים


תגובות (6)

שניים באחד,גם שיר וגם מתכון! אוי ועכשיו יש לי חשק ללביבה, חג אורים שמח ;)

06/12/2015 18:29

    תודנ רבה וחג מלא אור לך..זה כלום להכין,קדימה

    06/12/2015 19:27

זהירות על העיניים (למי ששם בצל). אפילו לבעלי משקפיים.
לא מתה על תוספות. חג שמח

07/12/2015 16:53

    תודה, אני דומעת אך מוסיפה בצל..
    חג מאיר ומשמח והמון תודה

    07/12/2015 22:58

אני פשוט יכולה לקחת את השיר היפה הזה, ולהשתמש בו כמתכון…
שיר יפה מאד… דירגתי!

07/12/2015 17:08

    בהחלט לקרוא להקריא ולהשתמש.
    תודה והרבה אור ושמחה

    07/12/2015 22:59
2 דקות
תגיות: ,
סיפורים נוספים שיעניינו אותך